In ‘Van het bouwplein’ gaan we op bezoek bij twee Stiho-vestigingen, en vertellen klanten ons aan welke projecten zij werken. Deze week nemen we een kijkje bij Stiho-bouwplein Veenendaal en Amersfoort.

Stiho-bouwplein Veenendaal

“Bij Stiho-bouwplein Veenendaal geven we je graag goed advies. Dat kan ook op afspraak.”

Jacco van Houwelingen

Vestigingsmanager

WIE? Henk Groeneveld, Bouwbedrijf H. Groeneveld, Rhenen. WAT? Vuren uitvalplintjes en vuren latten. WAAROM? “Vuren kun je goed bewerken.” EN NU? “Ik ga een dak renoveren en een leipannendak uitvullen.”

WIE? Arend Huttinga, Huttinga Bouwt, Veenendaal. WAT? Een slijpschijf voor beton en dakpannen. WAAROM? “Het perfecte materiaal voor dit werk.” EN NU? “Nu kan ik het dak van een nieuwe woning gaan aanleggen.”

WIE? Gerard Brand, Buitenstyle, Veenendaal. WAT? Underlayment en aquapanel. WAAROM? “Omdat het goed tegen vocht kan en ideaal is met stuken.” EN NU? “Ik ga de achterwand van een veranda maken en de binnenkant van een schuur aftimmeren.”

Stiho-bouwplein Amersfoort

“We zijn kleinschalig, vertrouwd en behulpzaam. Daardoor voelen klanten zich hier thuis.”

Jaap Goettsch

Vestigingsmanager

WIE? Jaap van Dijk, Klusbedrijf Jaap van Dijk, Leusden. WAT? Egaline, glaslatten en werkhandschoenen. WAAROM? “Deze hardhouten glaslatten zijn onderhoudsarm.” EN NU? “Dit is voor twee appartementen en een winkel in Amersfoort.”

WIE? Marcel van Eeden, Afbouwbedrijf A.C. van Eeden, Amersfoort. WAT? Loodgietersbenodigheden en Knauf betokontakt voorstrijkmiddel. WAAROM? “Betokontakt zorgt voor een goede hechting van mijn stucmateriaal.” EN NU? “Ik renoveer een eengezinswoning.”

WIE? Carsten Bus, Bus Natuursteen, Amersfoort. WAT? Schönox Q9 W lijm voor tegels. WAAROM? “Stiho adviseerde me dit, ik heb de lijm nog niet eerder gebruikt.” EN NU? “Nu ga ik een vloer betegelen van een woning.”

Was dit interessant? Deel het!

Ook een keer in deze rubriek?

Terug naar inhoudsopgave

image