Industriële binnendeuren van Weekamp, HardiePlank gevelbekleding, zelfscan bij Stiho en meer

12X JUBILEUMVERHALEN

Stiho is dit jaar 95 geworden en dat vieren we! Natuurlijk doen we dat samen met onze klanten. In dit jubileumjaar interviewden we klanten die ook al lang bestaan. Je vindt alle verhalen via onderstaande button. Verhalen met humor, ontroerende verhalen, je vindt het er allemaal.


HARDIEPLANK

GEVELBEKLEDING

De HardiePlank is duurzame en onderhoudsarme gevelbekleding die is samengesteld uit vezelcement, cellulosevezel en cementcomposiet. Door deze samenstelling krimpt of scheurt de gevelbekleding niet en biedt deze weerstand tegen brand, vocht, rot en ongedierte. De gevelplanken krijgen in de fabriek een 100% dekkende acrylcoating. Er zijn 21 verschillende kleuren. De plank is leverbaar in een houtnerfstructuur en in een gladde uitvoering. De afmeting van de panelen zijn 3.600 x 180 x 8 mm met een werkende breedte van 150 mm.

WEEKAMP DEUREN

Industriële binnendeuren zijn helemaal van nu. Voor deze deuren biedt Weekamp standaard blank glas, maar er is veel meer mogelijk. Mat gelaagd glas bijvoorbeeld, waar je niet doorheen kunt kijken terwijl het wel licht doorlaat. Of zwart, grijs getint of brons getint glas. De nieuwste industriële binnendeurmodellen hebben één dicht vlak in combinatie met glas. Het dichte paneel loopt tweezijdig gelijk met het deuroppervlak. De keuze bestaat uit modellen met het onderste vlak dicht of het vlak op de plek waar je de deurgreep of deurkruk monteert. Vraag bij jouw Stiho-vestiging naar de mogelijkheden.

STIHO SPONSOR VAN

SCHAATSTEAM IKO

Stiho steunt Team IKO in de voorbereidingen naar de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Beijing 2022. Team IKO is in 2017 opgericht door de gebroeders Erwin en Martin ten Hove. Ze werken hard aan het winnen van Olympisch goud. Onder anderen Jorien ter Mors, Esmee Visser en Jan Blokhuijsen schaatsen voor Team IKO. Onder onze klanten verloten we twaalf VIP-kaarten voor het Olympische Kwalificatie Toernooi. Wil jij kans maken op twee kaarten? Houd onze social-kanalen in de gaten of vraag ernaar bij jouw Stiho-vestiging.


STIHO SPAARPROGRAMMA

Heb jij je cadeaus voor de feestdagen al bij elkaar gespaard? Het kan met het Stiho Spaarprogramma! Verras bijvoorbeeld iemand met een parfum, horloge of een draadloze koptelefoon. Sparen kan nog t/m 12 december met orders al vanaf 50 euro. Heb jij nog punten? Let op! Verzilveren van je spaarpunten kan t/m 31 januari 2022.

SKANTRAE 54 MM DEUR

In de nieuwbouw worden al meer dan 20 jaar deuren met een dikte van 54mm toegepast. In bestaande woningen daarentegen worden vaak de standaard 38mm deuren wederom vervangen door 38mm deuren. Een gemiste kans, want bij het verduurzamen van een woning speelt niet alleen de gevelisolatie een rol, maar óók de deur. Door een 54mm dikke geïsoleerde deur met eventueel HR++ glas en rubber dichtingen toe te passen, neemt de isolatiewaarde aanzienlijk toe. Dat scheelt bovendien in energiekosten. Jouw contactpersoon bij Stiho kan je alles vertellen over de mogelijkheden van een op maat gemaakte geïsoleerde deur.

DEWIN DK-PRO

DK-PRO van Dewin Isolatie is een steenwol cannelurevulling van 1.200 mm lengte voor geprofileerde stalen dakplaten met als resultaat een aanzienlijk hoger geluidscomfort. De akoestische prestaties van DK-PRO zijn beschikbaar in testrapporten van Peutz. Dewin-proppen zijn korte passtukken van steenwol die open ruimtes tussen dakplaat en de muur of staalbalk opvullen, met als doel de overslag van geluid, stof, rook en brand te voorkomen. Proppen zijn in elke lengte tussen 100 en 1.200 mm leverbaar. Cannelurevullingen en proppen worden in elke gewenste maat geproduceerd (voor boven of onder het dak) en naar wens ingeseald in witte of zwarte folie.


ZELFSCAN

Nieuw bij Stiho: zelfscan! Je verzamelt je materialen en scant de barcodes met de scanfunctie in de Stiho Bestel app. Zo kun je nog efficiënter een bezoek brengen aan jouw Stiho-vestiging en ben je snel weer op weg naar je werk. Zelfscan is momenteel beschikbaar op Stiho-bouwpleinen Amsterdam Houthavens, Amsterdam Amstel, Beverwijk, Haarlem Waarderpolder en Nieuwegein. Binnenkort volgen meer Stiho-vestigingen.

Was dit interessant? Deel het!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Terug naar inhoudsopgave

image