Aan welk project werken onze klanten? En met welke materialen? Ze vertellen het in deze rubriek. Ook een keer in deze rubriek? Mail naar stihomagazine@stiho.nl.

ZANDVOORT

“Hier wordt met man en macht gewerkt om het perron in Zandvoort op tijd klaar te hebben voor komende evenementen. De timmerlui van Boonzaaijer Aannemingsbedrijf B.V. verwerken hier verduurzaamd vuren, Itauba en Massaranduba, dit alles onder FSC.”

Boonzaaijer Aannemingsbedrijf B.V.

ALKMAAR

“Ik heb voor een werk een kapconstructie en diverse wanden gemaakt met SLS regelwerk, met daartussenin Isover systemroll 400 isolatierollen. Aan de voorzijde van deze HSB-wand heb ik gebruikgemaakt van YBS Superquilt isolatiedekens 40 mm dik. Dit is een flexibele meerlaagse isolatiedeken op reflectiebasis. Hiermee heb je een dampscherm en isolatie in 1 product. Uiteindelijk verkrijg je hiermee met een relatieve dunne dikte een hoge rc waarde.”

Bouwbedrijf P.J. Schuurmans

Peter Schuurmans

STADSKANAAL

“Ik werk bij SW BV in Groningen, Emmen en Hoogeveen. Op maandag ga ik naar school. Toen ik 15 was, heb ik ervoor gekozen om op de bouw te gaan werken. Ik heb gekozen voor Bouwkunde, omdat dat me interesseert. Het is wel wennen om in een mannenwereld te werken, je moet met beide benen op de grond staan. Ik maak hier keukenkastjes.”

SW BV

Reina Fledderman

ROTTERDAM

“We verbouwen hier 1 woning naar 2 woningen. De vorige eigenaar heeft de bovenwoning gekocht toen de mensen die daar woonden vertrokken. De nieuwe eigenaren laten er weer 2 woningen van maken. Ik verwerk hier de Combifor systeemvloer van Duofor.”

Bouw-en Aannemingsbedrijf D. van Leeuwen

Danny van Leeuwen

Was dit interessant? Deel het!

Ook een keer in deze rubriek?

Terug naar inhoudsopgave

image